Valitse sivu

Hinnasto


Nimipalvelu

FI-verkkotunnuksen rekisteröintimaksu vuodessa alkaen 9 eur / vuosi / verkkotunnus.  Olen myös virallinen FI-verkkotunnus välittäjä.
Muut kuten COM-tunnukset alkaen 20 eur / vuosi / verkkotunnus ja osassa saatavana useamman vuoden alennusetu.

Verkkotunnuksen nimipalvelu alkaen 24 eur / vuosi (fi verkkotunnuksissa on myös vakiona DNSSEC-palvelu, muihin erikseen tilattaessa)


Web-palvelu

Verkkosivutila alkaen 240 eur / vuosi (sisältää lähes kaiken eli tilan, tietokannan, ssl-sertifikaatin, ftp-pääsyn, litespeed cachen, object-cachen, palomuurin ja palvelin optimoitu wordpressille). Vaatimuksena sivustoille on että ne on päivitetty, pääosin hoidan oman palvelimen asiakkaiden päivitykset. Mutta sellainen varaus että, jos sattuu että jokin päivitys vaatii korjausta niin voin joutua siitä veloittamaan. Mutta ilmoitan toki ensin.


Sähköpostipalvelu

Sähköpostiksi (alkaen esimerkit, saatavana kaikki Microsoft & Google palvelut):

– M365 Basic: (sähköposti + verkkoversiona ohjelmistot): alkaen 61,20 eur / vuosi / käyttäjä
– M365 Business Standard (maili + office työpöytä ohjelmat omalle koneelle):  alkaen 126 eur / vuosi / käyttäjä
– Google: alkaen 62,40 eur / vuosi / käyttäjä (sisältää Google Workspace ohjelmistot, hyvä valinta jos gmail on tuttu)

Kummallekkin toimittajalle saa aliaksia mutta tilit ovat siis käyttäjäkohtaisia. Näihin saadaan siis myös oma verkkotunnus käyttöön.

Sähköpostipalvelut vaativat nykyään kaksivaiheisen tunnistuksen. Sinulla pitää olla vähintään Android- tai IOS-laite mihin saadaan asennettua vaadittava ohjelmisto.


Lisäpalveluita

Sähköpostipalveluihin on mahdollista hankkia pilvipohjaiset varmuuskopiot alkaen 52,68 / vuosi / käyttäjä
macOS/Windows-laitteiden tietoturvapalvelut erillisellä ohjelmistolla (etähallittu) alkaen 48,51 euro / vuosi / käyttäjä
macOS/Windows-Työaseman pilvivarmuuskopiot alkaen 120 euro / vuosi (rajaton)


Turvallisuus ja palvelinympäristö

Verkkosivustopalvelin on suojatussa konesalissa Suomessa. Toimittajan alusta on valittu usein suomen nopeimmaksi. Master-nimipalvelimet ovat myös Suomessa, mutta Google/Microsoftin palvelut sijaitsevat EU:n alueella. En tarjoa muita postipalveluita, koska niissä yleensä on sitten ongelmia tilan tai yhteyksien kanssa. Jos kuitenkin vaadittaan jokin vastaava palvelu niin se tehdään räätälöitynä sellaiseksi kun halutaan.

Web-palvelin, tietokanta ja master-nimipalvelin toimii suomalaisessa sertifioidussa konesalissa Helsingissä. Palvelualustan tuottaa Upcloud sekä heidän toimittajansa Equinix. Sähkön käyttö palvelimissa on vesivoimainen. Microsoftin ja Googlen-palveluiden data ympäristöt ovat myös sertifioiduissa palveluntuottajan omissa datakeskuksissa EU:n alueella.


Muut

IT-Tukipalvelua tarjoan alkaen 80 eur / h. Olen yksinyrittäjä ja toimin kellon ympäri best efforttina.
Ajokilometrit ja työkoneiden jättämät hiilijalanjäljet kompensoidaan aurinkoenergian ylituotantona.

Lisäksi jälleenmyyn kaikkia Applen, Dellin, Lenovon, Sonicwall, Adobe, TP-Link sekä monen muun merkin tuotteita.


Lisätietoa

Hinnat verottomia