Valitse sivu

Microsoft 365 Business Standard

156,24  (alv 24%)
per käyttäjä/vuosi

Tuotetunnus (SKU): M365BS Osasto:

(aiemmin Office 365 Business Premium)

• Hanki Office-sovellusten työpöytäversiot: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote (sekä Access ja Publisher vain PC-koneille).
• Isännöi sähköpostia 50 Gt:n postilaatikon ja mukautetun sähköpostitoimialueen avulla.
• Luo tiimityön keskus Microsoft Teamsin avulla.
• Tallenna ja jaa tiedostoja 1 Tt:n käyttäjäkohtaisen OneDrive-pilvitallennustilan avulla.
• Hallitse yhdellä käyttöoikeudella täysin asennettuja Office-sovelluksia viidessä mobiililaitteessa, viidessä tabletissa ja viidessä PC- tai Mac-tietokoneessa käyttäjää kohti.
• Hanki ohjeita milloin tahansa Microsoftin ympärivuorokautisen puhelin- ja verkkotuen kautta.

Yhteensopiva Windows 10:n, Windows 8.1:n, Windows 7 Service Pack 1:n ja kahden uusimman macOS-version kanssa. Sisältää kaikki kielet.

Kuukausittaiset päivitykset
Hanki uusimmat ominaisuudet ja toiminnot Windowsiin tai Maciin täydellisesti asennettavilla ja aina ajantasaisilla versioilla Outlookista, Wordista, Excelistä ja PowerPointista, OneNotesta (ominaisuudet vaihtelevat), sekä Accessista ja Publisherista (vain PC).

Yhteys ja yhteistyö
Käytä heti kaikkea, mitä tiimisi voivat tarvita, mukaan lukien keskustelu, sisältö, työkalut ja henkilöt, Microsoft Teamsin avulla.

1 Tt:n käyttäjäkohtainen suojattu pilvitallennustila
Voit muokata ja jakaa esimerkiksi tiedostoja ja valokuvia kaikissa laitteissa 1 Tt:n OneDrive-pilvitallennustilan ansiosta.

Verkko- ja mobiilisovelluskehitys
PowerAppsin avulla voit nopeasti luoda mukautettuja verkko- ja mobiilisovelluksia yrityskäyttöön. Valitse malleista tai aloita tyhjästä. Ei edellytä koodausta. Lisätietoja

Intranet ja ryhmäsivustot
Pidä organisaatiosi ajan tasalla, osallista työntekijöitä ja tarjoa heille mahdollisuus hyödyntää sisältöä, asiantuntemusta ja prosesseja SharePointin avulla. Kerro tarinasi kauniiden sivustojen avulla.

Työnkulun automaatiot
Kun luot sovellusten ja palveluiden välille automatisoituja työnkulkuja, voit Power Automaten avulla vastaanottaa ilmoituksia, synkronoida tiedostoja, kerätä aineistoa ja paljon muuta. Ei edellytä koodausta.

Sähköposti ja kalenterit
Hanki yritystason sähköposti Outlookilla, joka tarjoaa jopa 50 Gt:n postilaatikon käyttäjää kohti ja jopa 150 Mt:n liitetiedostojen lähettämisen. Lisätietoja

Toimii useissa eri laitteissa
Saat täyden Office-ohjelmistopaketin useisiin PC- ja Mac-koneisiin, tabletteihin ja puhelimiin (mukaan lukien Windows, iOS ja Android)2.

Ammattilaistason digitaalinen tarinankerronta
Luo helposti mukaansatempaavia ja vuorovaikutteisia verkkopohjaisia raportteja, esityksiä, uutiskirjeitä, koulutusmateriaaleja ja muuta sisältöä Swayn avulla.

Pikaviestintä ja verkkokokoukset
Viesti käyttämällä tekstiä, ääntä tai videopuheluja Microsoft Teamsin avulla. Isännöi verkkokokouksia käyttämällä yksivaiheista näytön jakamista ja HD-videoneuvotteluja.

Älykäs haku ja etsintä
Tutustu sisältöön ja asiantuntemukseen koko organisaatiossasi älykkään haun avulla kaikista tietolähteistä, mukaan lukien SharePoint-, Delve- ja Office-sovellukset.

Microsoft