Valitse sivu

Nimipalvelimet

29,76  (alv 24%)
per verkkotunnus/vuosi

Tuotetunnus (SKU): dns Osastot: ,

Verkkotunnuksella täytyy olla määriteltynä vähintään kaksi nimipalvelinta, jotta sille määritellyt palvelut (internetsivut tai sähköposti) toimivat.

DNSSEC Palvelu
DNSSEC (Domain Name System Security Extensions) on palvelu, joka vahvistaa nimipalvelimien tietoturvaa. DNSSEC on eräänlainen vakuutus, joka takaa, että internetin käyttäjä pääsee juuri sille verkkosivulle, jolle tällä on aikomus mennä. DNSSEC:in avulla suojaudut nimipalvelinjärjestelmään kohdistuvilta hyökkäyksiltä.

ANYCAST palvelimet
Anycast-tekniikalla yksittäinen nimipalvelin voidaan sijoittaa useaan paikkaan ympäri maapalloa. Hajautettu nimipalvelin koostuu useista eri nodeista/solmukohdista, jotka on sijoitettu maantieteellisesti ympäri maapalloa internet-reitityksen avulla.  Anycast-nimipalvelimen solmukohdat vastaavat kaikki samaan verkkotunnus-/ip-osoitekyselyyn. Kyselyn vastaus saadaan aina lähimmästä solmusta (joka perustuu niin kutsuttuun routing hops – reititykseen internetissä), mikä tarkoittaa lyhyempää vasteaikaa internetsivun avautumiselle. Jos yksi solmu on offline-tilassa palvelunestohyökkäyksen tai muun vian takia, muut solmut vastaavat kyselyihin normaalisti. Tämä parantaa verkkotunnuksella toimivien palveluiden (internetsivut tai sähköposti) vikasietoisuutta oleellisesti.