Office 365 Business Premium (käyttäjä/kk)

15,75  (sis. alv 24%)

SKU: essentials365-1 Category:

Office-paketti – Sinulla on aina uusimmat Word-, Excel-, PowerPoint-, Outlook-, OneNote-, Publisher-, Lync-versiot

  • Ota ideoita mukaan, kun työskentelet parhaiten – näppäimistön, kynän tai kosketusnäytön avulla.
  • Alusta Excel-tiedot helposti työkaluilla, jotka tunnistavat kuvion ja täydelliset tiedot.
  • Voit helposti sisällyttää PDF-tiedostoja sisältävän sisällön luomaan omia upeita Word-dokumentteja.
  • Suunnittele brändin ja asiakkaiden tarpeisiin mukautettuja markkinointimateriaaleja.
  • Toimistot tietokoneissa, tableteissa ja puhelimissa – Nauti täydellisestä, asennetusta Office-kokemuksesta tietokoneissa, Macissa, Windows-tableteissa ja iPad®- ja
  • Android ™-tablettissa sekä useimmissa mobiililaitteissa. Jokainen käyttäjä voi asentaa Office 5 tietokoneeseen tai Maciin, 5 tablettia (Windows, iPad ja Android) ja 5 puhelinta.

Sähköposti ja kalenterit – Käytä business-luokan sähköpostiviestejä rikkaiden ja tuttujen Outlook-kokemusten kautta, joita voi käyttää työpöydältä tai Web-selaimelta Outlook Web App -sovelluksen avulla. Hanki 50 Gt: n postilaatikko käyttäjää kohti ja lähetä liitetiedostoja enintään 25 Mt.

Online-neuvottelut – Voit järjestää online-kokouksia äänen ja videon avulla yhdellä napsautuksella varustetun näytön jakamisen ja HD-videoneuvottelujen avulla.

Pikaviestit ja Skype-yhteydet – Voit muodostaa yhteyden muihin Lync-käyttäjiin pikaviestien, äänipuhelujen ja videopuhelujen kautta ja antaa ihmisille tietää online-tilaasi. Jaa läsnäolo, pikaviestit ja äänipuhelut Skypen käyttäjillä.

Yritysten sosiaalinen verkosto – Yammer-yhteistyöohjelmistojen ja liiketoimintasovellusten avulla työntekijät voivat muodostaa yhteyden oikeisiin ihmisiin, jakaa tietoja eri ryhmien kesken ja järjestää projektin ympärille, jotta he voivat mennä pidemmälle.

Yksinkertainen tiedostojen tallentaminen ja jakaminen – OneDrive for Business tarjoaa 1 TB: n tallennustilaa kullekin käyttäjälle lähes mihin tahansa niiden asiakirjojen saatavuuteen. Jaa tiedostoja muiden kanssa organisaatiosi sisällä ja sen ulkopuolella, hallitse kuka voi nähdä ja muokata tiedostoja ja synkronoida tiedostot helposti tietokoneiden / Macien ja laitteiden kanssa.

Ryhmäsivustot – Ota käyttöön helppokäyttöinen ja jaettava dokumentti, jossa on 10 Gt: n perusvarasto ja 500 Mt tallennustilaa käyttäjää kohti.

Haku ja löytäminen – Pysy tiedossa. Etsi ja löydä sisältöä Office 365 -palvelussa henkilökohtaisten oivallusten perusteella. Office Delve on ensimmäinen käyttökokemus, joka saa virran Office-kaaviosta, joka koostuu analysoiduista signaaleista tai oivalluksista, jotka perustuvat kunkin käyttäjän käyttäytymiseen ja suhteisiin sisältöön, aiheisiin ja yhteyksiin.

Microsoft

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Office 365 Business Premium (käyttäjä/kk)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *